Jumat, 20 Februari 2009

gemeenschap


verzameling van menselijke individuen, is gelegen in een bepaald gebied, samen met de wens om in de ideale bestemming grondig.

de wens van de levende gemeenschap leven, de gevestigde, op een paar geconfronteerd proces, kunnen worden bij het realiseren van het ideaal van het leven met een grote noodzaak om hard te werken bij het vaststellen van persoonlijke leven van de gemeenschap.

onbewust zo heerlijk leven vorm, indien dit is hoe het verzamelen van inter-individuele, collectieve werk, bouwen het netwerk samen.

neiging van mensen die al meer welvaart, de meeste van hen weglopen uit interactie met anderen, of de hoop van broederschap zullen siRNA vanwege een bijzondere eigenschap.

her-regulering tussen de rijken en de armen moeten worden ontwikkeld, en niet de uitroeiing van de armen uit de armoede, maar de ontwikkeling van de werkgelegenheid op te stellen voor de ideale samenleving.

misschien moeten we het eigen vermogen als gemeenschap eigendom van de verschillende theorieën op: maximaal baan die kan garanderen dat het leven van de gemeenschap tot het einde van het individuele leven, gezondheid, apparatuur individuele leven, en de brede publieke verlangen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar